Produkter

De effektive og økonomiske units fra Danish Clean Water A/S er baseret på ECA-teknologi. De producerer on-site desinfektionsvæsken NEUTHOX® ved hjælp af elektrokemisk aktivering – en elektrolyse af saltvand. Under elektrolysen fremstiller enheden hypoklorsyre, der findes naturligt i menneskets immunforsvar. Dette biocid bekæmper effektivt bakterier og biofilm i varmtvandssystemerne uden at skade miljøet, medarbejdere eller brugere.

Danish Clean Waters fuldautomatiske units kræver næsten ingen service og er særdeles økonomisk i brug. De kan opstilles mange steder, og både installationen og driften er enkel. Vores mål er at bidrage til samfundets sundhed og sikkerhed uden at påvirke miljøet negativt, og derfor anbefaler vi teknologien ECA (electrochemical activation), som kun efterlader vand og salt som restprodukter.  

Vores DCW-units findes i seks variationer, som er tilpasset forskellige brancher. T10 standardgeneratoren er udviklet til generelle formål med fokus på legionellabekæmpelse, mindre køletårne og vandforsyninger. T10 Agro-generatoren er udviklet med fokus på de primære fødevareproducenter.

Til større anlæg anbefaler vi T20-generatoren, der er udviklet til eksempelvis større applikationer som køletårne, og centrale vandforsyningsanlæg. 

Danish Clean Water A/S

 

Sociale links

  

Medlem af