Om os

Danish Clean Water A/S er en innovativ ingeniørvirksomhed med base i Sønderborg. Vi tilbyder grønne, effektive og økonomiske løsninger, der bekæmper bakterier og biofilm i vandforsyninger, og vi har siden 2008 fremstillet on-site desinfektionssystemer til forsyning, fødevareproduktion og industri.

Danish Clean Water A/S benytter ECA-teknologi til at fremstille ugiftigt og effektivt biocid, som er både økonomisk og miljøvenligt. Gennem elektrolyse af saltvand ved hjælp af patenteret membranteknologi producerer vi en sikker, omkostningseffektiv og miljøvenlig desinfektionsvæske NEUTHOX®, der kan bruges i mange brancher. Aktivstoffet i vores biocid er hypoklorsyre, som meget effektivt bekæmper skadelige bakterier.

Vores speciale er bekæmpelse af legionella, og vores løsninger er velegnede til kommuner, hospitaler, idrætsanlæg, boligforeninger og andre med ansvar for mange brugere og beboere. Vi har i samarbejde med blandt andre Statens Serum Institut gennemført et omfattende to-årigt projekt, der dokumenterer, at vores løsning effektivt fjerner og forebygger både biofilm og bakterier i rørsystemer. 

Danish Clean Water A/S har blandt andet dokumenteret, at vores bekæmpelse af legionella er så effektiv, at det ikke er nødvendigt at opretholde 50 °C for at forhindre bakterievæksten i varmtvandssystemerne. For kommuner og andre ejendomsadministratorer og driftsafdelinger vil det her og nu betyde besparelser på energiforbruget. På sigt er perspektiverne ved vores teknologi endnu mere interessante: Fjernvarmeværkerne vil kunne sænke temperaturen på varmt vand og dermed bidrage til en generel reduktion af miljøbelastningen.

Med vores teknologi kan både kommuner, forsyning, industri og boligadministratorer effektivt og miljøvenligt bekæmpe legionella og andre skadelige bakterier i rørsystemerne. Dermed forebygges en række af de alvorlige og stigende infektioner og dødsfald, der som følge af legionella ses i disse år. Samtidig vil alle brancher kunne sænke fremføringstemperaturen på varmtvand og kondenseringstemperaturen på kølevand og skrue ned for energien. 

Danish Clean Waters teknologi bidrager til en mikrobiologisk sikker sænkning af varmtvandssystemet.

Danish Clean Water A/S

 

Sociale links

  

Medlem af